0101615115 

Ren trappstädning

OM OSS

Om Drott24

Vi har en bred och lång erfarenhet av facility servicetjänster till företag och organisationer.

För företagare har vi alla typer av servicetjänster som företaget kan behöva för att hålla ordning i företagets lokaler. De är allt från vaktmästartjänster, lokalvård, golvvård, fönsterputs eller om företaget ska flytta tar vi ansvaret för både flytten och städning av den nya och gamla lokalen.

Vi har en särskild erfarenhet från att leverera våra tjänster till fastighetsägare och bostadsrättsföreningar. Tyngdpunkten ligger på att hålla snyggt och rent i trapphus, källare, tvättstugor och andra gemensamma ytor, men vi har även tjänster för utomhusmiljön så som krattning och städning av gångar och andra utomhusmiljöer samt snöröjning av vägar och tak.

Då vi först är nöjda då ni som kund är nöjd -erbjuder vi alla våra tjänster med en nöjd Kundgaranti. Garantin innebär att om du inte är nöjd åtgärdar vi det inom 36 timmar.

om-oss-png
Detta ingår när du anlitar Drott24

När du vill pröva oss inleder vi alltid vår relation med ett besök hos er. Ni beskriver vad ni vill ha hjälp med och vi tar fram en skräddarsydd lösning för er.
Vi dokumentera önskemål i städbeskrivningen så att det är enkelt att följa samma rutiner. Kanske vill du att vi ska ombesörja att mattor tvättas eller bytas.

Vår mission är att underlätta er vardag och ge er mer utrymme till annat viktigt. Vi levererar er en tjänst men har förståelse för er som kund att ni vill känna trygghet och inte ha flera personer som kommer till er. Därför blir det personalen som kommer till er densamma men samtidigt har vi alltid en eller två personer som finns som ”back up”vid t ex sjukdom eller semester. Alla våra anställda är utbildade i Drott24-konceptet och därför sker vår service på ett likartat sätt från alla våra medarbetare. På vår hemsida kommer ni snart kunna se exempel på hur vi utför vår trappstädning.

Referenser

Våra företagskunder kommer från en mängd olika branscher, vilket innebär att vi är vana att arbeta med en mängd olika städuppdrag, både gällande storlek och specialbehov. En sak har de gemensamt – de är nöjda. Vill du veta mer om hur våra kunder ser på oss så lämnar vi gärna referenser. Kontakta oss och berätta om din fastighet eller företag så ser vi till att ni kommer i kontakt med någon av våra kunder som har liknande städtjänster.

Om-oss-Bil-Bild

Vi är Drott 24

Personal-png
Facility servicetjänster

Vårt mål är att vara företagens första val inom Facility servicetjänster och gör detta genom att sträva efter att vara en av de bästa servicepartnerna på marknaden. Efter mångårig erfarenhet har vi förskaffat oss god kännedom och kompetens om de krav och förväntningar som ställs från våra kunder.

Personlig kontakt är en byggsten i ett långvarigt samarbete och därför får alla våra kunder en personlig kontaktperson.

Vår affärsmodell bygger på korta bindningstider och en hög kundnöjdhet. Nöjda kunder stannar kvar och har inget behov av att fundera på om gräset är grönare på andra sidan. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med sitt val av serviceföretag och därför erbjuder vi alla våra kunder en nöjd kundgaranti.

Vår personal omfattas självfallet av kollektivavtal då vi ser att det är en given förutsättning för att skapa trygghet för er som kund och för oss att få engagerade och nöjda medarbetare.

Ren Trappstädning är en gren utav Drott24,s specialister inom trappstädning. Genom att selektivt utbilda våra medarbetare inom enskilda kompetensområden, kan vi erbjuda företagskunder personal med rätt kompetens och därmed alltid tillgodose högsta kvalitet vid utförande.Tillsammans växer vi årligen och utifrån vår företagsfilosofi och ambition att alltid tillgodose våra kunder med en kvalitativ, utbildad och miljömedveten personalstyrka, kan vi se till att rätt kompetens finns vid rätt åtagande för att säkerställa att utförandet håller hög professionell standard och kontinuitet.

Vi är eniga i att alltid leva upp till beställarens krav och utifrån vår kvalitetspolicy drivs vi av att alltid hålla högt kundfokus, hög flexibilitet och därmed kunna anpassa våra uppdrag i längre kundrelationer likväl som enskilda eller kortare uppdrag.Vårt tjänsteutbud erbjuder utöver städning av trapphus även; uthyrning/ rengöring av entrémattor, fönsterputsning, golvvård, storstädning, garagestädning, städning av källare/wc, trädgårdsskötsel mfl. 
Därmed kan vi se till att skräddarsy delar eller helhetslösning som bidrar till kostnadseffektivisering för er som kund.

Vårt miljöarbete skall präglas av ansvar och engagemang för våra kunder, anställda, vår gemensamma miljö och för kommande generationer. Vi har infört ett miljöledningssystem enligt ISO-standarden 14001:2004, som är dokumenterat i en handbok. Vi använder metoder och medel, som tar hänsyn till både yttre och inre miljö. Vi har en fastställd miljöpolicy, övergripande och detaljerade miljömål.

Våra anställda omfattas givetvis av kollektivavtal – en given förutsättning för att skapa trygghet för er som kund och för oss att få engagerade och nöjda medarbetare.

Trygghet för kunder och anställda

Säkerhetstänkandet är genomgående i hela vår verksamhet och i alla våra rutiner. Vår ansvarsförsäkring är din trygghet.

Utbildad personal med riktiga löner

Våra medarbetare är utbildade, har riktiga anställningar med kollektivavtal, försäkringar, avtalspension och rättvisa arbetsvillkor.

Nöjd kund-garanti

Bedömning av städning kan vara subjektivt. Är du inte helt nöjd med resultatet så åtgärdar vi det direkt.

Känn er säkra med oss

Vi förstår att tiden vi spenderar i ert trapphus är värdefull för er som BRF förening.
Av just den anledningen arbetar vi för att alltid ge dig ett förstklassigt bemötande.
Få en kostnadsfri offert

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig så snart som möjligt. Du kan även nå oss direkt via telefon eller mail

Kontakta oss